ITHAKA 18plus XX-XY 23 tot 27 maart 2010

Van 23 maart tot 27 maart 2010 gaat de 18de editie van Ithaka door. Ithaka is het beeldende kunstenfestival georganiseerd door de cultuurafdeling van de Leuvense Studentenraad LOKO. Dit jaar is het thema 18plus XX+XY, wat slaat op de chromosomen, het DNA van het bestaan en hoe de mens zijn erfelijk belaste materiaal al dan niet overstijgt. 15 kunstenaars werden geselecteerd om met dit thema aan het werk te gaan op een bijzondere locatie. Naar goede gewoonte werd gezocht naar een leegstaand pand in de stad en dit jaar viel de keuze op het voormalige decanaat van de faculteit Geneeskunde in de Minderbroederstraat. De 15 kunstenaars bezetten elk een ruimte in dit immense gebouw en transformeren het pand tot een oord van
creativiteit, inspiratie en kunst.

Alle info op www.ithaka18.be.

Ithaka 18

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.