Daten met BV’s in Leuven

Vzw Studentenservice KHLeuven bestaat 15 jaar en wil dit op een gepaste manier in de verf zetten. Ze slaan hiervoor de handen in elkaar met CJP voor de organisatie van een onvergetelijk Avondje Stappen voor 60 gelukkige studenten.

Op dinsdag 30 maart hebben deze studenten een date met Roel Vanderstukken, Eline De Munck of met een illustere onbekende. Samen keren ze Leuven binnenstebuiten en proeven ze op een originele manier van het lokale cultuuraanbod en erfgoed. Elke groep legt een uniek parcours af en de studenten krijgen op het einde van de avond de kans om hun ervaringen te delen met hun medestudenten op een spetterend eindfeest.

Op dit eindfeest zullen de BV’s hun avonturen Laatste Show-gewijs delen met de aanwezigen. De KHLeuven-studenten, die net naast een date met een BV grepen, zijn bovendien welkom op dit slotevenement met concert en DJ in Bibliotheek Tweebronnen.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Daten met BV’s in Leuven”

Veerle
(on maart 5th, 2013 at 13:32)

Wat veel leuker is, is daten met leuke mensen in Leuven. Bekende Vlamingen vind ik stukken minder boeiend.