Ne Vuilen Avond

Dit voorjaar pakt Radio Modern uit met Ne Vuilen Avond, een revue zoals ze werden gehouden in de feestpaleizen van de jaren ‘20 en ‘30. Er wordt gedanst, er zijn goochelaars, er is cabaret en – last but not least – serveren ze een portie zinnenprikkelende dames. Zo draaien Les Rebelles de L’Hôtel geweldige dansplaatjes en laten de finalisten van Schoon Madammen voor Ne Vuilen Avond de Josephine Baker in zich los. Aansluitend grand surboum met discobar!


Une revue jamais vue, met op het programma:

  • Jan Desmet,
  • De Ludo’s Live,
  • 4 Schoon Madammen,
  • Cirkus in Beweging,
  • Red Juliet,
  • Nefertari,
  • Les Tintontettes,
  • Rebelles de L’Hotel,
  • Armando Dios en
  • Mister Bakelit.

Le Spectacle Va Commencer in Het Depot op donderdag 13 mei 2010!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.