VIVE! concert

Het Leuvense solidariteitskoor Caminhando en het multiculturele koor Chorale de la chapelle des Pères rédemptoristes uit Namen brengen u op zondag 25 april van 15.00u tot 17.00u het VIVE! concert in de Sint-Kwintenskerk (Naamsestraat). Het wordt een programma dat u meeneemt op een wereldreis vol beweging en emoties, van spelende kinderen tot sociale aanklachten.

VIVE is een organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor de straatkinderen en jongeren in Santa Cruz, Bolivia, door hen kansen, hoop en liefde te geven. Concreet verzorgen ze ontbijt in de stad, organiseren ze sportactiviteiten, geven ze juridische ondersteuning, bezoeken ze kankerpatiëntjes in het kinderziekenhuis, enz. Met hun vaste activiteiten trachten ze de levenskwaliteit van de kinderen die op straat leven te verbeteren.

De opbrengst van het concert gaat integraal naar VIVE, dat het zal gebruiken voor de aankoop van een tweedehandsbusje waarmee de straatkinderen naar sportactiviteiten en de zieke kinderen naar het kinderziekenhuis kunnen gebracht worden.

Kaarten kosten € 8 in voorverkoop en € 10 aan de kassa. U kan kaarten kopen via kaarten@caminhando.be of bij de koorleden.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.