Plantenruildag in de Abdij van Park

Op zondag 11 april vindt de jaarlijkse plantenruildag plaats in Abdij van Park in Heverlee, georganiseerd door de natuurwerkgroep van de Vrienden van de Abdij van ‘t Park in samenwerking met de Educatieve Bijenstand Vlaams-Brabant en de Groendienst van de Stad Leuven. De bedoeling is dat planten worden geruild of weggeven, verkoop is niet toegestaan. Vanaf 13u kan je de planten aanvoeren, van 14u tot 16u worden de planten verruild. Iedereen kan deelnemen of gewoon een kijkje komen nemen.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Plantenruildag in de Abdij van Park”

Hugo D'Hooghe
(on april 5th, 2010 at 17:59)

Hallo beste ,
Graag wilde ik meer info over de plantenruildag ,hoeveel personen komen daar zo op af ? Wij zouden dan ook van Brasschaat komen daarvoor . Nu heb ik zeer veel plantjes enz .. om te ruilen ,maar het moet dan ook de moeite lonen he .
Mvg Hugo