Lancering nieuwe filmwedstrijd: Holebikort 2010

Het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant viert dit haar jaar 10de editie en wil dit dubbel in de verf zetten door middel van een nieuw initiatief. Vanaf 1 april 2010 lanceert het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant met de steun van de stad Leuven en de provincie Vlaams-Brabant een nieuw project om filmtalent in binnen en buitenland aan te trekken om een kortfilm te maken waarin het holebithema wordt verwerkt. Onder de noemer Holebikort kunnen laureaten, in deze nieuwe en unieke filmwedstrijd voor kortfilms met een holebithema, 1500€ aan prijzen winnen plus veel meer…

Ben jij iemand die creatief met een camera kan omgaan? Of misschien ken je wel zo’n creativeling, maar heb je eerder acteurstalenten? Of ben je goed in het schrijven van een origineel script? Allemaal goede redenen om deel te nemen aan de wedstrijd voor kortfilms met een holebithema. Het holebithema hoeft niet het hoofdthema te zijn maar moet wel aanwezig zijn.

Tot 15 oktober kunnen de kortfilms ingezonden worden en op 9 november 2010 worden de winnaars gelauwerd in de stadsschouwburg van Leuven tijdens de openingsavond van het 10e holebifilmfestival Vlaams-Brabant. Veder wordt een selectie van de ingezonden kortfilms vertoond tijdens het festival en er wordt zelfs gedacht aan het uitbrengen van een dvd. De organisatoren kijken vol ongeduld uit naar de eerste inzendingen.

Praktisch:
Inschrijven via de website of via mail – Inzendingen vóór 15 oktober
Prijsuitreiking op 9 november in de stadsschouwburg te Leuven
Meer info: www.holebifilmfestival.be/holebikort
Contact: holebikort@holebifilmfestival.be

holebikort1

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.