Comedy in de Barcode

Zaterdag 17 april wordt weer een top comedyavond in de Barcode, want ook deze maand werd er gezorgd voor een geweldige line-up met een mix van vers talent en gevestigde comedywaarden.

Christophe Peeraer en Ronny Vermeiren komen voor het eerst op het Roadkill podium het beste van zichzelf geven en wie weet worden zij wel “the next big thing”! William Boeva IS reeds “The next big thing” en dat mag u redelijk letterlijk nemen. Begin deze maand won hij voor een volle Arenberg schouwburg de 1-2-3 Comedy Award en nu staat hij gewoon in de Barcode op de bierbakken.

Henk Rijckaert, de headliner van deze maand is, is samen met Bert Gabriëls verantwoordelijk voor het beste televisieprogramma van het jaar “Zonde van de Zendtijd”. Maar hij is boven alles een top-comedian die sinds 2009 in Vlaanderen toert met zijn avondvullend programma ‘Karton’ (nu op dvd). Voor Roadkill comedy @ Barcode gaat hij stukken van zijn nieuwe show “Het Experiment” try-outen!

En uiteraard is de immer geweldige Seppe Toremans MC voor de avond dus pas maar op met je haarstijl, met wie je bent, of met wat je deze week op facebook dacht te posten!!

Start 21u, Barcode, Munstraat Leuven, €4 inkom, vol =vol.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.