Week van de amateurkunsten 2010

De Week van de Amateurkunsten loopt dit jaar van vrijdag 23 april tot zondag 2 mei.  Het thema is Goesting. Het woord Goesting betekent o.a. trek, zin, lust, smaak, genieten, animo en ambitie . Het karakteriseert en typeert ‘de amateurkunstenaars’. Ze beoefenen hun kunst met veel enthousiasme en energie, voor zichzelf, voor de toeschouwers en voor de ambiance!

Voor de derde keer op rij gaat in Leuven een openluchthappening door op de Grote Markt op zondag 25 april 2010. Van 13.30 uur tot 17.00 uur hebben op een openluchtpodium en op de Markt zelf optredens plaats met Koninklijke Harmonie De Volharding, Salco’s Streetflava, buikdansschool (e)motion, volkskunstgroep Carpevento,  jongerenband Korsakov, Murgalova en Jeugdharmonie Panta Rei.

Bekijk het volledige programma van de Week van de Amateurkunsten.

goesting

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.