Zondag 25 april picknick in de binnentuin van M LEUVEN

Ga samen met je vrienden en familie picknicken in de binnentuin van M op zondag 25 april. M zorgt voor sfeer met randanimatie, een gratis drankje en live muziek van Esther & Fatou, het Merinos Quartet en Roselien Tobbackx. Daarnaast zullen er ook broodjes te verkrijgen zijn.

Na de picknick kan je gratis het museum bezoeken in het kader van Erfgoeddag! Ook is er de mogelijkheid voor volwassenen om gratis rondleidingen te volgen door de tentoonstelling Kuuroord voor Kunst. Kinderen kunnen samen met een gids hun eigen Fake kunstwerk maken in de binnentuin.

Praktisch
Picknick van 12:00 tot 15:00 in de binnentuin.
Bij slecht weer in de antichambre.
Toegang tot M gratis. Museum open van 11:00 tot 18:00.
Inschrijven voor de rondleidingen is verplicht.
Info en reservatie via 016/27.29.29 of bezoekm@leuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.