Tip voor de ijsliefhebbers

Vorige week is er in de Tiensestraat 61 een nieuwe zaak open gegaan waar je schepijs kan kopen. Huisbereid, Italiaans schepijs dan nog, in zestien verschillende smaken. La Casa Nostra bevindt zich twee huizen verder dan de vroegere Croccantino was (weet er trouwens iemand hoe het komt dat de Croccantino dicht is?) Een bolletje ijs kost er 1,10 euro en je kan kiezen of je dit bolletje op een hoorntje of in een potje wil. Voor de dorstigen is er milkshake en zelfs een glaasje prosecco. Zelf kocht ik een bolletje malaga-ijs. Overheerlijk. Een reden om wat vaker door de Tiensestraat te wandelen.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Tip voor de ijsliefhebbers”

Gadolinia
(on april 24th, 2010 at 19:48)

Ik denk dat de Croccantino nu in een zijstraat van de bondgenotenlaan is. De eerste links als je van het Fochplein naar het station gaat.
Maar die La Casa Nostra klinkt het proberen waard!

 
Lucie
(on april 25th, 2010 at 0:42)

Dat zal ik zeker onthouden!!!

 
Carolien
(on april 25th, 2010 at 10:56)

@Gadolina: Die Croccantino is daar al jaren. Als ik me niet vergis, was de Croccantino in de Tiensestraat de oudste en hebben ze daarna een tweede zaak geopend vlakbij de Bondgenoten. Ik dacht nochtans dat de Croccantino in de Tiensestraat goed draaide.