4 duotickets voor DOCVILLE te geef

Van 1 tot en met 8 mei zijn het hoogdagen voor de liefhebbers van documentaire film. In Leuven vindt dan voor de 6e maal DOCVILLE plaats, een 8-daags filmfeest gewijd aan de nationale en internationale documentaire film.

DOCVILLE is een filmfestival dat trends en tendensen in de nationale en internationale documentaire filmwereld weerspiegelt, maar tegelijk een duidelijke focus legt op auteurscinema; cinematografisch sterke films met een mening, een visie. Kortom: films met karakter.

Leven in Leuven met vier duotickets weggeven voor een voorstelling naar keuze. De eerste vier personen die ons naam + voornaam + adres (de kaarten worden via de post opgestuurd) bezorgen mogen gratis naar de film.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “4 duotickets voor DOCVILLE te geef”

Carolien
(on april 27th, 2010 at 16:04)

Sorry, de duotickets zijn de deur uit.