Internationale Krav Maga Stage in Sportoase Leuven

Op zaterdag 1 en zondag 2 mei organiseert IKM Krav Maga Belgium haar 1ste Internationale Krav Maga Stage in de Sportoase Leuven met als thema een zelfverderdedigingscursus dat deelnemers enkele basistechnieken van Krav Maga zal aanleren. Krav Maga is een doeltreffend en realistisch zelfverdedigingssysteem. Internationaal erkend door experts in krijgskunsten en gevechtsinstructeurs en beschouwd als een praktische en innoverende gevechtsmethode.

Gedurende de eerste dag worden de deelnemers in een realistische “street” situatie geplaatst waar verschillende aanvallers zullen trachten hun slachtoffer te overvallen. De werkelijkheid toont dat in een grote meerderheid van de gevallen, een kleine bende (tot 3 personen) toeslaat om de persoon van zijn portefeuille of gsm te beroven.

De tweede dag zal beginnen met een uiteenzetting van een vaak voorkomende situatie: bedreiging met een mes en de daarop volgende messteek. Wat zijn de gevaren van dit wapen? Hoe gaat het slachtoffer hier het beste mee om?

Deelnemers zullen beide dagen begeleid worden door Gabi Noah en Harry Mariette (Director IKM Krav Maga Belgium) en andere Belgische instructoren.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.