SinglesOnly op 8 mei

Op 8 mei is het weer een hoogdag voor de Singles in buurt van Leuven! Anna en Vanes organiseren dan opnieuw een SinglesOnly party. Een stevig feestje dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Vergeet die geforceerde datingavonden waarbij iedereen de kat uit de boom kijkt. SinglesOnly staat voor een ongedwongen party met hippe muziek in een trendy kader. Wie toch iets meer wil dan een drankje en het lijf uit zijn ziel dansen, kan deelnemen aan de badge-and-match. Daarbij krijg je een nummer opgespeld en kun je op het einde van de avond zelf drie nummers van andere feestbeesten achterlaten. Kiezen twee nummers voor elkaar? Dan krijgen ze de dag erna elkaars e-mailadres en maken ze kans op leuke prijzen.

Maar ook zonder match maak je kans op film- en museumtickets, etentjes en waardebonnen van GreenCityTours (Met de scooter door Brabant).

Hoe inschrijven? Via www.SinglesOnly.be. Inschrijven is verplicht om de verhouding man-vrouw in evenwicht te houden en de capaciteit van de locatie te respecteren.
Wie? Alle happy singles vanaf 25 jaar tot 39 jaar die graagin een informeel kader nieuwe mensen leren kennen.
Meer info? Zie www.singlesonly.be of mail naar info@singlesonly.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.