Leuven in Scène 2010: Fous de Bassin

De Franse groep Ilotopie zal één van de belangrijkste acts tijdens Leuven in Scène 2010 verzorgen: het nachtelijke waterspektakel ‘Fous de Bassin‘ met vuur, water en vreemde voertuigen. Deze act gaat door aan de zwenkkom aan de Vaart aan de Aarschotsesteenweg. Deze voorstelling is een première voor België en was o.a. al te bezichtigen in Parijs, Londen en Chicago. De voorstelling gaat door op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2010 van 23:00 tot 23:45.

Meer informatie is beschikbaar op de Ilotopie – fous de Bassin pagina van Leuven in Scène. Lees zeker de waarschuwing op deze pagina: de vaartkom ligt een stuk buiten het centrum en de Aarschotsesteenweg zal afgesloten zijn.

Dit artikel is onderdeel van een reeks artikels waarbij telkens een onderdeel van Leuven in Scene 2010 voorgesteld wordt.

fous_de_bassin-ilotopie
Foto door Klaus Tummers

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.