Stage ACTEREN, FILMEN en MONTEREN voor 18+ in Zuid-Franrijk

Ben je vertrouwd met TV-formats als “Smack The Pony”, “In de Gloria”, “Little Britain”, …? Hilarische series met vaak weerkerende tragikomische personages die telkens in andere situaties terechtkomen of met andere belevenissen geconfronteerd worden. De humor zit onder meer in de dynamiek van de opeenvolging van korte sketches, de knappe uittekening van de personages, de pittige opbouw van de running gags, sketches, videoclips, vervolgverhaaltjes, …

Tijdens deze cursus maken wij onze eigen variant van dit format. Via gerichte opdrachten denken we personages uit, verzinnen we situaties, … In groepjes bedenken we elke dag een nieuwe stap van ons eigen verhaallijntje, gaan op zoek naar een opnamelocatie, bereiden de opname voor, filmen en monteren. Aan het einde van de week tonen we ons programma aan de deelnemers van andere cursussen.

De cursus loopt in de voormiddag en vooravond. De namiddag is er om vakantie te nemen mét of zonder camera: zwemmen, zonnen, een terrasje of naar de plaatselijke markt, … Het kan allemaal in de prachtige Zuid-Franse Drôme.

Voorkennis Basis computerkennis vereist (vlot gebruik van Windows, Linux of Mac OS).

Data Van zondagavond 11/7 (20 uur) tot zondagmorgen 18/7 (10 uur).

Alle info op www.wisper.be

Artistieke zomerstage in Zuid-Frankrijk

Artistieke zomerstage in Zuid-Frankrijk

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.