Cd-voorstelling Lennaert Maes

Mei 2010 brengt Lennaert Maes (van Lenny en De Wespen) zijn langverwacht solo-album uit onder eigen naam, ‘Verschil moet er zijn’.

Lennaert Maes schrijft en zingt zoals hij gebekt is: in het Nederlands. Het grote publiek leerde hem kennen als frontman in de formatie Lenny & De Wespen. Hij nam in deze hoedanigheid in 2007 deel aan ‘Zo is er maar één’, en won de aflevering rond het thema ‘Feest’ met zijn cover van ‘Malle Babbe’.

En dan nu: zonder Wespen!

Lennaert Maes bracht met Lenny & de Wespen al twee cd’s uit maar kiest nu resoluut voor zijn eigen ding : Nederlandstalige pop die er staat als een huizenblok. Zijn teksten zitten erg knap in elkaar, doen je lachen en wenen tegelijkertijd, en op het podium ontplooit Lennaert zich tot een rasechte ‘verteller’ met muziek als rode draad. Focus Knack noemde hem eerder al een “fantastische frontman en geboren entertainer”. Ook wist hij kleppers als Bram Vermeulen, Ernst Jansz (speelt mee op de nieuwe cd !) en Boudewijn De Groot te charmeren.

Lennaert Maes stelt zijn nieuwe cd voor op 26 en 27 mei om 20.00u in het Wagehuys.

Tickets online te verkrijgen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.