Viering ’15 jaar burgemeesterschap Louis Tobback’

Op vrijdag 7 mei 2010 om 20.00 uur werd het vijftienjarig burgemeesterschap van Louis Tobback gevierd in Museum M in het gezelschap van tal van prominenten. Burgemeester Louis Tobback werd door rector Mark Waer met een smoes naar M gebracht. De nietsvermoedende burgemeester werd opgewacht door vrienden, familie en collega’s. Gedeputeerde Karin Jiroflée en schepen Dirk Robbeets gaven een felgesmaakt overzicht van Louis zijn carrière als burgemeester, geïllustreerd door talrijke foto’s. Verrassingsgast Steve Stevaert feliciteerde zijn partijgenoot, Carl Devlies haalde herinneringen op en raadslid Hans Bracquené van de open VLD toonde dat zelfs oppositieleden de burgemeester naar waarde weten te schatten. Louis werd vergeleken met Deng, die tot op hoge leeftijd in China de scepter zwaaide en Verdi, die zijn beste opera op tachtigjarige leeftijd schreef. Uiteraard ging het laatste woord naar de burgemeester himself die de aanwezigen dankte en duidelijk maakte dat hij nog niet van plan is om op pensioen te gaan.

Leven in Leuven wenst bij deze onze Leuvense burgervader van harte te feliciteren met zijn vijftien jaar als Leuvense burgemeester.

Viering Louis Tobback 15 jaar burgemeester van Leuven

Viering Louis Tobback 15 jaar burgemeester van Leuven

Viering Louis Tobback 15 jaar burgemeester van Leuven

Viering Louis Tobback 15 jaar burgemeester van Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.