Depot’s Summerbreak

Het seizoen loopt af voor Het Depot, en dat wil dus zeggen dat het tijd is voor Summerbreak: drie dagen feest in Het Depot! Hieronder een overzicht van wat er allemaal te doen is.

Donderdag 13 mei: Ne Vuilen Avond

Wie de afgelopen keren aanwezig was bij Radio Modern in Het Depot, weet dat het steeds een knaller van een feestje was! Op donderdag 13 mei zakt de Radio Modern crew opnieuw af naar Het Depot met hun gloednieuwe concept, NE VUILEN AVOND!
Een Oud België Revue show aaneengepraat door Jan Desmet van De Nieuwe Snaar met acrobaten, wulpse Burlesk madammen, oude 78 toeren platen en goochelarijen! Afsluiten doen ze met een bom van een afterparty met de vrouwelijke Benvis Brothers, Les Rebelles de l’Hôtel!

Vrijdag 14 mei: Howie & Linn, Sweet Coffee en The Glimmers

Sweet Coffee stelt zijn vierde plaat Face To Face voor met heuse live-band en verschillende gastvocalistes. Lady Linn komt ook langs met haar nieuw muzikaal project Howie & Linn. De beruchte urban dj TLP en het meest avontuurlijke Dj-duo The Glimmers staan achter de decks tijdens de stomende afterparty. Zomerse feelgood muziek die je zal onderdompelen in de wondere wereld van zwoele ritmes en strakke beats. Party-madness gegarandeerd!

Zaterdag 15 mei: Shameboy, Boemklatsch en Partyharders

Op 15 mei sluit Het Depot het seizoen af met een stevige electro party! Het vernieuwde electro-duo Shameboy staat te popelen om het kot af te breken, samen de onvoorspelbare Vermin Twins! Verder kan je je helemaal laten gaan tijdens de dj-set van het energieke feestcollectief Boemklatsch! uit Nederland en Bodyspasm. Ook Partyhardersontbreken niet op dit feestje van het jaar! Hun nieuwe single, die ze samen maakten met The Subs, The Pope of Dope is dé dancehit van het moment en is op weg om de zomerhit van dit jaar te worden! Don’t miss out!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.