Comedy@Barcode

Zaterdag 15 mei ondergaat café de Barcode opnieuw een Roadkill invasie. Ook deze keer wordt er een stevige headliner gekoppeld aan een paar jonge honden in het vak.

Han So…lo is de eerste en waarschijnlijk ook de enige extreem rechtse stand up comedian. Met zijn zaalshow “Racist” (nu op dvd) tackelde hij het extremisme in Vlaanderen. Bij Roadkill comedy komt hij dat uiteraard ook doen maar omdat Roadkill comedy een try-out podium is, gaat hij stukken van zijn nieuwe show “Multikul” brengen.

Steven Mahieu, won in 2009 de “Gaga Cup” en stond in de finale van de “Comedy Award”. Hij stond al eens in de Barcode en vond dat zo leuk dat hij nu nieuwe stukken uit zijn show “Mahieustueus” komt try-outen.

Koen Dewulf draait al een tijdje mee in het comedy circuit en stond ooit nog in de finale van humo’s comedy cup. Kim van den Heuvel daarentegen draait nog niet zo lang mee maar heeft dan weer wel een zeer mooie website.

MC voor deze maand is “The hardest working man in showbiz”. Steven Goegebeur won vorig jaar de Lunatic comedy award, stond in de Humo’s comedy cup finale en hij bezit de titel “meest knuffelbare comedian ter wereld”! Kortom het wordt weer een topavond, dus wees er vroeg bij als je wilt binnenraken.

Zatedag 15 mei cafe Barcode, Muntstraat, Leuven, 21u00, inkom €3.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.