Een avond met David Grossman

De Israëlische schrijver David Grossman komt uitzonderlijk naar Leuven op woensdag 9 juni om 20.30u in de Schouwburg. Hij stond met zijn roman “Een vrouw op de vlucht voor een bericht” wekenlang in de bestsellerlijsten. Zes jaar lang schreef Grossman aan deze massieve roman over een moeder die op de vlucht is voor slecht nieuws over haar kind aan het oorlogsfront. Grossman verloor zelf een zoon aan het conflict in het Midden-Oosten.

Over ‘Een vrouw op de vlucht voor een bericht': “Dit is een verpletterend sterk en indringend boek, David Grossmans meesterwerk. Flaubert creëerde zijn Emma, Tolstoj schiep zijn Anna en nu hebben we Grossmans Ora – levendiger, beter uit de verf gekomen dan enige romanfiguur uit de recente geschiedenis. Ik heb deze lange roman in een koortsige trance verslonden. Aangrijpend, schitterend, onvergetelijk.” (Paul Auster)

Presentatie: Werner Trio (Klara) . Gesprek in het Engels. Els Dottermans leest voor in het Nederlands.

Tickets online te verkrijgen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.