Fietsenmarkt

Fietspunt en de preventiedienst organiseren een tweedehandsfietsenmarkt op zaterdag 29 mei van 10 tot 12 uur op de Tiensevest naast het stadskantoor. Slachtoffers van fietsdiefstal kunnen er een degelijke tweedehandsfiets voor een redelijke prijs kopen. Je kan er ook gratis je fiets laten graveren.

Verkopers gezocht
Heb je nog een fiets onder het stof staan? Schrijf je dan in voor 22 mei en ga naar de fietsenmarkt op zaterdag 29 mei. De verkopers worden verwacht om 9.30 uur. Wie een gegraveerde fiets verkoopt, brengt de bijhorende fietspas mee of een verkoopsovereenkomst met de (eerste) eigenaar en zijn rijksregisternummer. Inschrijven kan via de preventiedienst.

Fiets laten graveren
Iedereen kan tijdens de fietsenmarkt zijn fiets laten graveren. Je hebt hiervoor je rijksregisternummer nodig. Dit staat op je identiteitskaart of SIS-kaart.

Fietsnazicht en informatiestand
De bezoekers zijn welkom voor een fietsnazicht bij het Fietspunt in de fietsenstalling aan het station. Kleine herstellingen zijn mogelijk, zodat de fiets veilig en reglementair weer de weg op kan.
De preventiedienst is van de partij met een informatiestand over diefstalpreventie en voorbeelden van goede fietssloten. Bezoekers kunnen een fietsslot met keurmerk winnen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.