Circusbruul

Dit jaar werd de Bruul rijdens Leuven in Scène voor de eerste maal omgetoverd tot een circuspark. En het mag gezegd: Circusbruul was een schot in de roos. Door het prachtige weer was jong en oud naar het park afgezakt om te genieten van de acts, de ene al spectaculairder dan de andere. Voor de kleinsten onder ons waren er poppenkast en een verhalenverteller of workshops waarin ze zelf circustechnieken konden aanleren. Ook de leerlingen van de circusschool Cirkus in Beweging mochten hun kunsten tonen aan het talrijk opgekomen publiek. Het was soms drummen voor een goed plaatsje, maar de sfeer bleef opperbest.

Enkele sfeerfoto’s:

Cadjo Joe

Cie Altitude

Hors cycles

Kai Leclerc - Il mondo al rovescio

Cirkus in Beweging - luchtacrobatie

Cirkus in Beweging - luchtacrobatie

Cirkus in Beweging - luchtacrobatie

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.