Quetzal, de chocoladebar in Leuven

Sinds iets meer dan een maand heeft Leuven nu ook een chocoladebar genaamd Quetzal. Je kan deze chocoladebar vinden op het Alfons Smetsplein (aan de Tiensestraat) achter de Thai House. Ik probeerde er ‘kana’, dit is chocolademelk met kaneel en ik ga zeker nog eens terugkomen om de andere smaken te proeven. Ben je van plan eens langs te gaan, dan check je best de openingsuren op hun site: van maandag tot donderdag zijn ze ‘s avonds open maar in het weekend en op vrijdag sluiten ze al om 18:00.

Bookmark and Share

Er zijn 7 reacties op “Quetzal, de chocoladebar in Leuven”

LJ
(on mei 31st, 2010 at 14:04)

Ik ken de Quetzal van in Gent & Antwerpen, ze zijn idd overheerlijk alleen jammer van de hoge prijzen en het vroege sluitingsuur in het weekend.

 
LJ
(on mei 31st, 2010 at 14:06)

Ligt het trouwens aan mij of is er iets mis met de layout van jullie site, Leveninleuven?

 
Carolien
(on juni 1st, 2010 at 9:59)

@LJ: We hebben sinds een tijdje een nieuwe layout, maar hij staat nog niet volledig op punt.

 
Bianca
(on januari 30th, 2012 at 16:41)

I have been to this chocolate bar 2 times. It is a lovely place. The owner/servers are very anti-social, which seems weird for such a place. Quite strange, you will notice it if you go. A lovely place to go for a date or for an afternoon out with girlfriends.

 
Jonas
(on februari 23rd, 2012 at 21:04)

Wij hadden gereserveerd voor een chocoladefondue. Zoals zo mooi is aangeduid op hun website, moet je dit minimum 24 uur op voorhand doen. Donderdagavond, 20.30 uur stonden we in Quetzal Leuven, zoals afgesproken (ik had zelfs in de namiddag nogmaals getelefoneerd ter bevestiging).

Bij navraag naar onze reservatie, was het vrij onvriendelijke antwoord dat het te druk was om daar aandacht aan te besteden. Dat je maar moest wachten tot er ergens een tafel te beschikking was en dat was het. Wij zijn gewoon terug vertrokken…als dit de manier is om klanten te behandelen. Je bent gewaarschuwd.

 
Julie De Keyzer
(on februari 9th, 2014 at 22:06)

Heerlijke chocolademelk. Alleen toch oh zo spijtig dat de bediening zo onvriendelijk is. De juffrouw achter de bar bekeek me vol minachting, vond het zeker niet aangenaam dat ik drie kinderen bij had en bleef gewoon zitten kijken hoe ik met veel gesukkel de deur niet openkreeg met een buggy en een chocomelk in de hand. Ik ben erna toch nog eens teruggegaan omdat de chocomelk echt wel lekker was. Deze keer zonder kinderen. Maakte geen verschil, zelfde onvriendelijke blik, zelfde minachting. Nu ga ik niet meer terug.

 
Katrien
(on februari 10th, 2014 at 13:31)

Inderdaad, de Quetzal mag opgenomen worden in het lijstje van Onvriendelijke Horecazaken te Leuven. Ik begrijp niet goed dat mensen met zo’n instelling een zaak kunnen runnen. Ik stel voor dat we met z’n allen wegblijven uit zaken waar de klant slechts bijzaak is.