Laatste Roadkill Comedy van het seizoen

Zaterdag 19 juni is het alweer de laatste Roadkill Comedy @ Barcode van dit seizoen. Om af te sluiten gooit de organisatie twee headliners op het podium. Roel Steeno en Bert Gabriëls gaan elk een lange set spelen waarin ze stukken nieuw materiaal verweven.

Roel Steeno
Als er een award bestond voor “de meeste selecties voor Humo’s comedy cup”, had Roel Steeno die al lang op zak! Roel staat al sinds 2005 op het podium en heeft naar eigen zeggen al in elk theater, jeugdhuis of comedycafé gespeeld. Hij heeft dus duidelijk genoeg bagage om er een geweldige Roadkill avond van te maken! (en voor crime fans: Roel was ook al te zien in Witse en Flikken)

Bert Gabriëls
Als je bij Roel al zo een “hey-die-ken-ik-van-op’t-televies” gevoel had, gaat u bij Bert helemaal gek worden! Hij is samen met Henk Rijckaert verantwoordelijk voor het beste televisieprogramma van het jaar “Zonde van de zendtijd”. Maar wij kennen hem vooral als top-comedian! Bert Gabriëls tourt momenteel door Vlaanderen met zijn avondvullend programma “Pech” maar gaat ook nieuwe stukken Try-outen!

Bert is trouwens één van Roadkill Comedy’s favoriete comedians hij heeft de voorbije jaren al meermaals op het Roadkill podium gestaan, er is dus niemand beter geschikt om het seizoen in stijl af te sluiten! En uiteraard is de immer geweldige Seppe Toremans uw MC voor de avond. Dus als je emotioneel onstabiel bent of gewoon een gekke hobby hebt, pas dan maar op als je op de eerste rij wou gaan zitten… (op de tweede en de derde trouwens ook).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.