Gene Thomas steunt bloedzamelactie in Leuven

Vandaag kon je bloed geven in het Stadhuis van Leuven tijdens een bloedinzamelactie van het Rode Kruis. Met deze actie wil het Rode Kruis iedereen de mogelijkheid geven om nog snel bloed te geven voor men op reis vertrekt. Om het bloed geven wat meer in de kijker te zetten, doet het Rode Kruis beroep op enkele bekende vlamingen. Tijdens de zomermaanden zijn dit Gene Thomas en Willy Sommers. Vandaag gaf Gene Thomas voor de eerste keer in zijn leven bloed en dat verliep heel vlot: het prikje van de naald viel goed mee en na een klein kwartiertje was hij enkele deciliter bloed kwijt voor het goede doel.

Wens je zelf bloed te geven, dan kan je je altijd opgeven als donor op de site ‘bloed geven doet leven‘. Ook tijdens festivals zoals Beleuvenissen is het Rode Kruis aanwezig. Je kan ook naar het bloedtransfusiecentrum gaan aan het UZ Leuven.

Gene Thomas tijdens bloedinzamelactie in Leuven - 1

Gene Thomas tijdens bloedinzamelactie in Leuven - 2

Gene Thomas tijdens bloedinzamelactie in Leuven - 3

Gene Thomas tijdens bloedinzamelactie in Leuven - 4

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.