Vlaamse Feestdag in Leuven

Er valt heel wat te beleven op 10 juli, de zaterdag vóór de Vlaamse Feestdag. Om 19.00u worden de Leuvenaars in het Wagehuys (Romaanse Poort) verwelkomd door schepen Dirk Vansina. Na de verwelkoming geeft Mia Doornaert, columniste in de Standaard, een gelegenheidstoespraak “Waarheen met Vlaanderen?”. Wie het niet zo heeft op toespraken, komt gewoon om 20.00u naar het binnenplein van de Romaanse Poort voor een echte volksreceptie.

Muziekliefhebbers komen aan hun trekken op de Oude Markt. Om 21.00u geeft Raymond van het Groenewoud een concert op de Oude Markt. Dat hij onlangs zestig is geworden, is hem beslist niet aan te zien. Wat vaststaat, is dat het een swingend overzicht zal worden van een rijkgevulde carrière.

Bekijk de brochure van de Vlaamse Feestdag in Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.