Brouwerij Stella Artois open voor publiek in augustus

Elke zondagnamiddag van augustus kan je de brouwerij van Stella Artois bezoeken onder begeleiding van een gids. Tijdens de rondleiding maak je kennis met zes eeuwen brouwtraditie en de modernste brouwtechnologie. Samen met de gids bezoek je de brouwzaal, leer je over de filtering van de bieren en zie je hoe flessen en vaten worden gevuld tegen een duizelingwekkende snelheid. Het bezoek duurt één uur met een aansluitende proeverij in het brouwerijcafé Den Thuis. Na het bezoek kan je een kijkje nemen in de Stella Artois fanshop.

Praktische informatie
Elke zondag van augustus: 1/8 – 9/8 – 15/8 – 22/8 – 29/08/2010
De rondleidingen starten stipt 14.00 uur (Nederlands) en 15.30 uur (Engels) voor maximaal 30 personen.
Bezoekers worden verwacht 10 minuten vóór de rondleiding start. Bij aankomst krijgt elke bezoeker een ticket met een nummer van 1 tot 30. De eerste 30 bezoekers kunnen mee. De overigen kunnen mee met de volgende rondleiding of eventueel op een andere dag terugkomen.
Geen reservering mogelijk!
Plaats van afspraak: Ingang Brouwerij Stella Artois, Vuurkruisenlaan, 3000 Leuven. Parkeren kan op de parking van de brouwerij.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.