M-idzomer – Wannabes’ Impressie 29 juli t.e.m. 01 augustus 2010

De eerste editie van M-idzomer zit erop! Een klein, eigenzinnig festival op een prachtige locatie, waar zo’n 3500 festivalgangers gedurende 4 dagen konden genieten van muziek, performance en comedy. Zeker de binnentuin lonkte het publiek: optredens van Mercury Rev, Leela James, Absynthe Minded en Milow zorgden er voor een gezellige vierdaagse. Hierbij enkele blikken op dit nieuwe festival, door de lens van Joris Bulckens en Joachim Beckers van Wannabes, een onafhankelijk collectief voor rockfotografie.

© Joris Bulckens & Joachim Beckers
— — —

De volledige fotoreeksen van Wannabes kan je terugvinden op wannabes.be:
donderdag, 29 juli: The Bear That Wasn’t + Mercury Rev
vrijdag, 30 juli: Lefto + Andreya Triana + Leela James
zaterdag, 31 juli: Douglas Firs + Dez Mona + Absynthe Minded
zondag, 01 augustus: Head Full Of Flames + Nona Mez + Milow

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.