Rolstoelpodium op Oude Markt tijdens Marktrock

Je favoriete band op Marktrock horen optreden is leuk. Ze horen én zien is nog leuker. Daarom zorgt CM Leuven ook dit jaar voor een rolstoelpodium op de Oude Markt. Dit op zaterdag 14 én zondag 15 augustus, gedurende alle live-acts. Nieuw dit jaar en interessant voor alle festivalgangers zijn de gratis oordopjes die CM uitdeelt aan haar stand op de Grote Markt.

De CM-stand is vrijdag 13 juni open vanaf 19.30 uur. Zaterdag 14 augustus en zondag 15 augustus zijn de CM-stand en het rolstoelpodium open vanaf 15 uur. Festivalgangers die aanspraak maken op een plaats op het CM-rolstoelpodium, mogen zich de dag zelf aanmelden bij de medewerkers.

Wil je meer informatie over het rolstoelpodium of wil je je komst aankondigen? Dan kun je dit altijd laten weten op: rolstoelpodium@cm.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.