Marktrock 2010 – Dirk Stoops

DJ Dirk Stoops slaagde er op zaterdag perfect in de Oude Markt in vuur en vlam te zetten. Ook letterlijk, want zijn DJ-set werd ondersteund door optredens van vuurspuwers en spetterend vuurwerk. Het openingsnummer “Also sprach Zarathustra” zette meteen de toon. Het gejuich van de massa op de Oude Markt zwol aan toen Dirk himself achter de knoppen van de draaitafel plaatsnam.

Dirk Stoops bracht een pittige mengeling van fuifklassiekers die uitnodigden tot dansen en dat werd dan ook volop gedaan. We hoorden Nirvana, System of a Down, Eurythmics, Reel 2 Real, 2 Unlimited en nog veel meer. Er werd zelfs een stukje ‘Dos cervecas’ in de mix gegooid. En dat er tijdens de laatste nummers wat druppels uit de hemel vielen, kon niemand deren. Het feest was losgebarsten.

Marktrock 2010 - Dirk Stoops

Marktrock 2010 - Dirk Stoops

Marktrock 2010 - Dirk Stoops

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.