Marktrock 2010 – Stan Van Samang

Stan Van Samang speelde een thuismatch op de Vismarkt. Dat de jongen uit Wijgmaal razend populair is, bleek uit het talrijk opgekomen publiek. De sfeer zat er dik in en Stan genoot er zichtbaar van om het publiek op de Leuvense Vismarkt rond zijn vinger te draaien. De kleine muzikale ode aan zijn thuisbasis werd dan ook op gejuich onthaald. Stan sprong na dit intiemere nummer van het podium om de gelukkigen op de eerste rij een hand te geven en een rode roos in ontvangst te nemen. Minstens de helft van de Vismarkt was even verliefd op de sympathieke zanger-acteur.

Marktrock 2010 - Stan van Samang

Marktrock 2010 - Stan van Samang

Marktrock 2010 - Stan van Samang

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.