Eurofolies 2010

Eurofolies is klaar voor een topeditie. Voor de twaalfde maal vindt Eurofolies plaats in het laatste weekend van de zomervakantie op de rolschaatspiste van het Provinciaal Domein te Kessel-Lo. Twaalf Leuvense verenigingen brengen Europa culinair in kaart rond één centraal podium waar Belgische topacts gedurende drie dagen concerteren.

Op 27 augustus om 19.00 u wordt de aftrapgegeven door Motown SupremacyAndes staat voor het tweede opeenvolgende jaar op Eurofolies. Als headliner van de eerste avond staan De Kreuners geprogrammeerd. Om 21.30 u brengen ze een anderhalf uur durende live set met het beste uit hun 30-jarige carrière.

De tweede Eurofolies dag start wat rustiger, maar zeker innemend met Sam Verhaegen  en Basically Basic. Nadien brengt podiumbeest Sofie Van Mol met haar Expendables de beste covers. Paul Michiels mag de tweede avond afsluiten.

Zondag 28 augustus start om 15.00 u met een topact voor de kinderen. Studio 100 TV Band brengt alle studio 100-meezingers. Kinderen tot 1,40 meter mogen gratis binnen onder begeleiding. Nadien brengt Ganashake een mix van blues, rock ’n roll en funk. De Eurofoliesfinale wordt afgetrapt door podiumbeest Sergio met een ode aan André Hazes. Voor de grote finale zorgen Patrick Riguelle & Friends, beter bekend als De Laatste Showband van de VRT. Afsluiter van Eurofolies 2010 is dit jaar voor Yevgueni.

Alle info & tickets op www.eurofolies.be

Eurofolies wordt zoals altijd georganiseerd voor het goede doel www.bo-terbank.be en de werking van de deelnemende verenigingen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.