De Groene Lotus

In het provinciedomein van Kessel-Lo kan je niet alleen spelen, sporten, zwemmen, wandelen, dieren bekijken en bootje varen, je kan er ook voor een aanvaardbare prijs een hapje eten. De Groene Lotus bevindt zich vlakbij enkele tennisvelden en heeft een prachtig groot terras waar het bij mooi weer gezellig toeven is aan de rand van een vijvertje met druk kwakende kikkers. Voor de kinderen zijn er een speeltuintje, strips en een tv-hoek voorzien. Een ideale plaats om met het ganse gezin iets te eten. Door de ligging vlakbij het fietsknooppuntennetwerk is dit ook een geschikte plaats voor fietsers om een rustpauze in te lassen.

Op de kaart vind je klassieke gerechten uit de Belgische keuken, pasta’s, slaatjes, croques en soepen. Simpele, snelle gerechten vooral. Het aanbod is zeer ruim en ook de kinderen worden niet vergeten. Er is een grote keuze aan bieren en andere dranken. Zoetebekken kunnen er een ijsje eten.

We waren met drie volwassenen en twee kinderen en kregen meteen een groot tafeltje toegewezen. Er zijn voldoende kinderstoelen, wat het kindvriendelijk imago van deze taverne enkel bevestigt.

Ik nam een slaatje met kip. Het slaatje viel wat tegen, want de groenten kwamen gedeeltelijk uit blik en ik had warme kippenblokjes verwacht. De saus werd wel, zoals het hoort, apart geserveerd. Probeer zeker de sangria eens, want die was overheerlijk. De gerechten van de rest van ons gezelschap waren ok. Geen haute cuisine, maar voor die prijs kan je dat ook niet verwachten.

In totaal kostte onze avondmaaltijd onsĀ 67,50 euro.

Praktisch
Holsbeeksesteenweg 55, 3010 Kessel-Lo
016/35.35.71
info@degroenelotus.be
http://degroenelotus.be

Onze keuze
Pasta Lotus (pasta, room, champignons, spek, peterselie)
Lange Jan met frietjes, ketchup en mayonaise (curryworst)
Kipfilet met koude appelmoes en frietjes
Zalmlasagne
Salade Nestor

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “De Groene Lotus”

Kat
(on augustus 28th, 2010 at 23:14)

De pannenkoeken zijn niet aan te raden, 3 mini modellekes uit den Aldi die in de microgolf opgewarmd worden, de pasta daarentegen is overdadig en lekker.

 
Kat
(on januari 31st, 2013 at 21:29)

Even vermelden dat De Groene Lotus er in 2012 mee gestopt is. De zaak staat over te nemen.

 
Carolien
(on februari 13th, 2013 at 13:49)

Bedankt om dit te melden. Hopelijk komt er een fijne nieuwe zaak!