Zesde Yonex Belgian International Badminton Championships

Van donderdag 9 september tot en met zondag 12 september kunnen liefhebbers in de Arena van Sportoase live genieten van badminton op het allerhoogste niveau. Leuven ontvangt dan immers 250 badmintonspelers uit meer dan 40 verschillende landen die strijden voor het prijzengeld (totale prijzenpot nedraagt 15.000 dollar), de rankingpunten en uiteraard de prestigieuze titels tijdens de ‘Yonex Belgian International Badminton Championships 2010‘.

Programma
Op donderdag en vrijdag worden vanaf 9 uur de kwalificatie- en voorrondes afgewerkt. Op zaterdag begint het serieuzere werk met de kwartfinales en de halve finales en op zondag kan je vanaf 13 uur getuige zijn van de apotheose van deze internationale badmintonvierdaagse: de finals.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.