Eurofolies

Vrijdagavond speelden Motown Supremacy, Andes en de Kreuners op de rolschaatspiste van het provinciedomein in Kessel-Lo. Terwijl de fans voor het podium meezongen met de liederen van hun favoriete groep, kon je op het terrein proeven van de culinaire specialiteiten van 11 eurolanden, elk vertegenwoordigd door een Leuvense vereniging. De opbrengst van dit driedaagse festival wordt naar goede gewoonte geschonken aan de school voor bijzonder onderwijs Ter Bank in Heverlee.

De Leven in Leuven redactie woonde de concerten bij van Andes en de Kreuners. Beide Nederlandstalige rockgroepen wisten het publiek te bekoren met hun nummers. Al was het publiek op de eerste rij bij Andes nét een tikkeltje jonger dan dat bij de Kreuners. ;-)

Eurofolies - 27 augustus 2010

Eurofolies - 27 augustus 2010

Eurofolies - 27 augustus 2010

Eurofolies - 27 augustus 2010

Eurofolies - 27 augustus 2010

Eurofolies - 27 augustus 2010

Eurofolies - 27 augustus 2010

Eurofolies - 27 augustus 2010

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Eurofolies”

Koen
(on december 18th, 2010 at 21:26)

Hey Carolien,
Ik ben sinds die tentoonstelling bij Gamma een vaste klant geworden en regelmatig ga ik wat grasduinen in de oudere berichten. Voor de zoveelste keer zie ik deze beelden. Ik veronderstel dat het dus jouw foto’s zijn?
Super gedaan!

 
Carolien
(on december 19th, 2010 at 13:44)

Hallo Koen,

Dit zijn inderdaad foto’s die ik genomen heb. Bedankt voor het compliment!

Carolien