Jaartallenoptocht van de Mannen van het Jaar

De 55ste jaartallenoptocht trekt op zondagnamiddag 12 september 2010 door de straten van Leuven.

Elk jaartal is herkenbaar aan een eigen embleem, vlag en kostuum. De vorming van de stoet vindt plaats om 15.30 uur in de Brusselsestraat, de Pensstraat, het begin van de Parijsstraat, het begin van de Naamsestraat, de Kortestraat, de zijkant van het Layensplein en het Margarethaplein. Om 16.00 uur vertrekt de stoet en trekt hij langs de Diestsestraat, de Tiensevest, de Bondgenotenlaan en de Vanderkelenstraat om te eindigen aan de kruising van de Diestsestraat met het begin van de Vaartstraat. Om 16.30 uur is er een schouwing van de stoet aan de stadsschouwburg in de Bondgenotenlaan.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.