Terrasfilms Cine Oriental

Tijdens de warme nazomeravonden van september organiseert CC Oratoriënhof in samenwerking met curieus Vlaams-Brabant vzw en curieus Leuven wereldse terrasfilms onder de noemer Filmfestival Mondial. Met Filmfestival Mondial willen de organisatoren andere culturen in beeld brengen op een aangename en ontspannende manier. Op een zomers terras met lekkere versnapering en drankje in de hand… Wat wil een mens nog meer?

Na de succesvolle editie van 2009 cinema Latina (con sabor latino) wordt de reis door de continenten verdergezet. Dit jaar is het thema Azië. Noteer het alvast in je agenda op woensdag 8, donderdag 9, vrijdag 10, zaterdag 11 september is het tijd voor Ciné Oriental op het binnenterras van CC Oratoriënhof in de Mechelsestraat 111, Leuven. De voorstellingen starten steeds om 21u, maar iedereen is welkom vanaf 20u. Op woensdag en zaterdag is er voorafgaand aan de filmvoorstellingen een dansvoorstelling. Deze dansvoorstellingen starten om 20u30. Bij elke film kun je ook genieten van Aziatische dranken en versnaperingen.

De prijs bedraagt 4 euro, studenten betalen slechts 3 euro. Bij regenweer verhuist alles gewoon naar binnen, dus laat dat je niet afschrikken!

Programma:

  • Woensdag 8 september “Crying Ladies” (Mark Meily, Filipijnen, 2004) met voorafgaand Filipijnse dans (vzw Filipiniana-Europa)
  • Donderdag 9 september “Three Times” (Hou Hsiao Hsien, Taiwan, 2005)
  • Vrijdag 10 september “Baran”(Rain) (Majid Majidi, Iran, 2001)
  • Zaterdag 11 september “Caramel” (Nadine Labaki, Libanon, 2007) met voorafgaand buikdansoptreden uit het Midden-Oosten (vzw Mosaic)

Meer info vind je op www.terrasfilms.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.