Vanaf 7 september werken Fochplein – De Lijn rijdt om

Vanaf 7 september – inderdaad de dag na de  Grote Kermis Feestmarkt – beginnen lang aangekondigde de werken aan het Fochplein en Margerethaplein. Het verkeer op de Bondgenotenlaan zal (deels) onmogelijk zijn. Ook de bussen van De Lijn zullen omrijden.

Stadinwaarts volgen alle bussen vanuit het station volgende omleiding: Bondgenotenlaan – Vital Decosterstraat – Rijschoolstraat – Dirk Boutslaan. Halte aan het Fochlplein wordt afgeschaft en vervangen door een halte aan de Rijschoolstraat.

Staduitwaarts volgen alle bussen richting het station volgende omleiding: Dirk Boutslaan – Rijschoolstraat – Van Den Gheynlaan – Van Monsstraat – Diestsevest. Haltes aan het Fochplein en Jan Staststraat worden afgeschaft en vervangen door haltes aan de Rijschoolstraat en Van Monsstraat.

Alle info over de omleidingen en afgeschafte haltes op deze pagina van De Lijn

Info over stadsvernieuwing in Leuven www.leuven.be/stadsvernieuwing

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.