Zwembad Sportoase Philipssite beleeft topzomer

Het zwembad van Sportoase heeft de afgelopen zomermaanden alle records gebroken wat het aantal recreatieve zwembadbezoekers betreft. Deze zomer bezochten maar liefst 64.000 bezoekers het zwembad, met als absolute topmaand augustus met net geen 34.000 bezoekers.
De hitte van de maand juli en het slechte weer van de maand augustus spelen zeker een factor, maar sinds enkele jaren worden gedurende de zomermaanden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd die veel succes kenden. Van eendjesrace, schattenjacht tot bommetjeswedstrijd en glijbanenrace, iedereen had dolle pret. Absolute publiekstrekkers waren dit jaar op woensdag de kinderdisco in de namiddag en het discozwemmen tijdens de avond waarbij het recreatieve bad wordt omgebouwd tot feestparadijs voor jong en iets minder jong. Wegens het grote succes van deze activiteiten dit jaar, komt er volgend jaar hoogstwaarschijnlijk een vervolg.
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.