Vijfde editie van Rode Hond

Het Rode Hond-festival blaast binnenkort 5 kaarsjes uit! Tijdens de herfstvakantie beleef je in Leuven de 5de editie (Feest!) van het Rode Hond-festival voor families met kinderen van 4 tot 12 jaar. Met 5 premières, logeerpartijtjes, Joke van Leeuwen-expo en heel veel meer.

Wat en wie er komt, kan je nu reeds lezen in het programmaboekje dat je onder meer vindt in de Bib, in 30CC, … maar zeer binnenkort ook op www.rodehond.be of www.30CC.be. Vanaf woensdag 22 september, liggen er in totaal bijna 10.000 tickets klaar. De voorverkoop loopt via de 30CC ticketbalie (Tweebronnen, Diestsestraat 49), op 016 300 900 of online.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Vijfde editie van Rode Hond”

30CC
(on november 4th, 2010 at 11:07)

Vandaag is het eindelijk zover! Honderden kinderen openen het Rode Hond-festival met een Feestparade. Zet een kroon op je hoofd, kom om 13.00 uur naar het Martelarenplein en zing en dans mee naar de Schouwburg. En dan zijn er wafels!