Groots opgezet keramiekevent in Leuven

Van 17 september tot 17 oktober 2010 vindt er in Leuven een groots opgezet evenement rond keramiek plaats met meer dan 80 Europese kunstenaars.

Naar aanleiding van 225 jaar SLAC Academie en 175 jaar SLAC Conservatorium in Leuven hebben een aantal Leuvense kunstorganisaties — waaronder de Academie, Museum M, Leuven Art Galleries en enkele Leuvense keramisten — de handen in elkaar geslagen om in de stad een parcours rond keramiek uit te stippelen.

Het Keramiekparcours is, zoals de naam het zelf zegt, een parcours door Leuven waarbij bezoekers op 16 verschillende plaatsen —toonpunten— steeds andere facetten van keramiek kunnen ontdekken met werk van in totaal meer dan 80 keramisten uit heel Europa.

Alle toonpunten zijn minstens elk weekend geopend: zaterdag 18 en 25 september, 2, 9 en 16 oktober en zondag 19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober telkens van 10 tot 18u.

Meer info over het parcours en de openingsuren vind je op de website www.keramiekparcours.be. Er is ook een bladerbare folder op http://issuu.com/cyprespublications/docs/keramiekfolder.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.