10cc komt naar Het Depot

In de jaren ‘70 bracht 10cc het ene succesalbum na het andere uit en groeide uit tot een legendarische band binnen de rockscene. De bandleden groeiden van onbekende studioartiesten tot echte popiconen die optraden op de grootste muziekfestivals. Sinds enkele jaren treedt de groep sporadisch weer op, op 28 september staan ze in Het Depot!

Van de oorspronkelijke bezetting blijft enkel bassist Andrew Gouldman over, die zich laat omringen door een schitterende band. Rick Fenn en Paul Burgess horen al bij 10cc sinds 1976, toen Godley en Creme de groep verlieten. Samen met Mike Stephens en Nick Wilson brengen ze de meest virtuoze versies van de grootste 10cc-klassiekers, van The Wallstreet Shuffle en Donna tot I’m Not In Love en Dreadlock Holiday en nog zoveel meer!

Meer info.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.