Openingsconcert K.U.Leuven academiejaar 2010-2011

Op maandag 27 september 2010 om 20:30 start het openingsconcert van de K.U.Leuven van het academiejaar 2010-2011. Onder leiding van de Duitse gastdirigent Jonas Alber brengt het Symfonieorkest Vlaanderen romantische mijlpalen uit de rijke muzikale 20e eeuw, zoals Verklärte Nacht van Schönberg en het Adagio van Barber. Hoornist Luc Bergé en tenor Philip Sheffield zijn voorts de geknipte solisten om de poëtische nuances in Brittens Serenade muzikaal te vatten.

Tickets zijn te koop bij http://www.festivalvlaamsbrabant.be/tickets. Studenten en personeelsleden van de K.U.Leuven krijgen 50% korting. Voor meer informatie, zie de pagina over het openingsconcert van de K.U.Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.