Uitspraaklessen voor anderstaligen

De stedelijke integratiedienst ’t Spoor start opnieuw met dictielessen voor anderstaligen die hun uitspraak van het Nederlands willen verbeteren. Dat gebeurt in de gebouwen van de integratiedienst ‘t Spoor, Diestsesteenweg 42. De eerste les wordt gegeven op donderdag 14 oktober 2010 van 10.00 tot 12.00 uur. Deelnemen is gratis.

Een correcte uitspraak hebben, is heel belangrijk om goed begrepen te worden. Er worden tien lessen gegeven. Alles draait rond articulatie, intonatie, expressie en een goede uitspraak van klinkers en medeklinkers. In het voorjaar 2011 (op 24 februari) start een volgende reeks van tien lessen (vermoedelijk op het nieuwe adres: Diestsesteenweg 104F). Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties.
Wie hiervoor belangstelling heeft, geeft zo snel mogelijk een seintje aan Hasan Sezgin op tel. 016 35 09 50 of via hasan.sezgin@leuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.