Mama tovert melk

Van 4 tot 10 oktober gaat de Wereld Borstvoeding Week door. De Bakermat, het expertisecentrum voor kraamzorg, organiseert daarom op 9 oktober een vertelvoorstelling aan de hand van het kinderboek “Mama tovert melk” geschreven door Mia Verbeelen met illustraties van Ilheim Abdel-jelil. Dat boek vertelt het verhaal van Emilie. Zij krijgt een broertje en begrijpt niet helemaal dat mama plots melk kan toveren. Aan de hand van leuke, ontroerende, ondeugende, speelse versjes en verhalen wordt alles echter goed en duidelijk uitgelegd.

De vertelnamiddag is geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar, samen met hun ouders of grootouders en gaat door op zaterdag 9 oktober 2010 van 14u30 tot 15u15 in Zaal Heliand, Waversebaan 220, 3001 Heverlee. De toegang is 5 euro. Je kan inschrijven bij de Bakermat.

Wie er niet bij kan zijn en het boek graag wil aankopen, kan terecht bij De Bakermat.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.