Open bedrijvendag 2010

Elk jaar schuift Open Bedrijvendag een centraal thema naar voren om aandacht te vragen voor een bepaalde sector of economische activiteit. In 2010 werd in samenspraak met de Organisatie voor Duurzame Energie Vlaanderen gekozen om op zondag 3 oktober 2010 het thema Hernieuwbare Energie extra in de verf te zetten.

Met dit thema richt de organisatie van Open Bedrijvendag zich tot bedrijven actief in de hernieuwbare energiesector, meerbepaald producenten en distributeurs van hernieuwbare energie of bedrijven die systemen voor alternatieve energie verdelen of installeren. Deze bedrijven zullen op Open Bedrijvendag editie 2010 extra aandacht genieten.

Uiteraard nemen er ook Leuvense bedrijven deel aan de Open bedrijvendag. Een overzicht van de Leuvense deelnemers vind je op de site van de Open bedrijvendag. Zo kan je onder andere het seinhuis van de NMBS, Kasteel De Bunswyck en Groep T bezoeken.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.