Internationale topauteur Alessandro Baricco te gast in Leuven

Hoog bezoek van één van de meest gevierde hedendaagse Italiaanse auteurs op donderdag 7 oktober in Leuven. 30CC, Het Beschrijf en STUK presenteren Alessandro Baricco, in samenwerking met  uitgeverij De Bezige Bij.  Het is zijn enige stop in België.

De avond begint met een inleiding door docent Italiaanse Literatuur Bart Van den Bossche, K.U.Leuven. Daarna volgt een gesprek (in het Frans) met Baricco door gastheer Luc Devoldere. Aan het einde van de avond signeert de auteur.

In 1997 brak Alessandro Baricco internationaal door met zijn roman Zijde. We kijken uit naar de langverwachte nieuwe roman Emmaüs. Een verhaal van vier jongens die zich gevangen voelen tussen hun strenge katholieke geloof en hun fascinatie voor het atheïstische meisje Andre. Een briljant portret van de onzekerheden van de jeugd.

Locatie: STUK, Soetezaal
Datum: Donderdag 7 oktober, 20.30 uur
Tickets: 5 euro / 3 euro via  30CC of via STUK

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.