Balkan Beat Box in Het Depot

Balkan Beat Box mengt Balkanmuziek met hiphop-, Arabische, klezmer- en nog vele andere deuntjes. Het resultaat is een fantasievolle mix van punk, zigeuner en electro. Achter Balkan Beat Box schuilt oud-Gogol Bordello saxofonist Ori Kaplan en drummer Tamir Muskat, beiden zijn pioniers in de undergroundscene van New York City. Balkan Beat Box is een combinatie van artiesten met verschillende achtergronden en culturen die met hun dansbare mash-up van stijlen muzikale grenzen doen vervagen. In april 2010 verscheen hun derde plaat Blue Eyed Black Boy die beschikt over een fors partygehalte. Live zijn hun shows wervelende rollercoasters die iedereen aan het dansen krijgen, tot op het podium toe!

Op vrijdag 10 december komen ze naar Het Depot. De deuren gaan open om 20h, aan de kassa betaal je 23 euro (20 euro in voorverkoop bij Bilbo, Fnac, JJ Records of bij Het Depot zelf).

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.