Verjaardagsbal 5 jaar Folk in Leuven

folk in leuvenVerjaardagsbal 5 jaar Folk in Leuven

Folk in Leuven blaast dit jaar vijf verjaardagskaarsjes uit! Om dit te vieren werd een speciaal jaarprogramma met bals, concerten en workshops samengesteld. Op donderdag 28 oktober gaan de festiviteiten officieel van start met een heus verjaardagsbal. Iedereen is van harte welkom in de Predikherenkerk om “een dansje te placeren” op live muziek van Bogus (Florian en Ambroos De Schepper) en Naragonia (Toon Van Mierlo en Pascale Rubens) met gastmuzikant Maarten Decombel.

Is je kennis van bourrees, mazurka’s en tovercirkels gebrekkig of zelfs onbestaand, maar wil je graag bijbenen? Geen probleem! Elk bal wordt vanaf dit jaar voorafgegaan door een dansinitiatie, waarbij je de basispassen van de meest voorkomende folkdansen leert. Aarzel dus zeker niet om de dansrangen te vervoegen!

Inkom reserveren is niet noodzakelijk, maar wel voordeliger (voorverkoopprijs).

Concreet:

Wat? Folkverjaardagsbal met live muziek van Bogus en Naragonia

Wanneer? donderdag 28 oktober vanaf 20u10 – dansinitiatie van 19u30 tot 20u10

Waar? Predikherenkerk, Onze Lieve Vrouwstraat, 3000 Leuven (i.s.m. 30CC)

Inkom? VVK € 8/ € 6 – kassa € 9/ € 7 (korting geldt voor studenten)

Voor meer informatie en om tickets te bestellen, kan je steeds terecht op onze website www.folkinleuven.be, of een mailtje sturen naar fil@folkinleuven.be

Folk in Leuven is nog op zoek naar enthousiaste medewerkers om onder meer bals en concerten in goede banen te leiden. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar fil@folkinleuven.be Al wie een handje wil toesteken, is welkom!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.