Feestelijke opening van JIMS, nieuw fitnessconcept in Leuven

Op zaterdag 23 oktober opent JIMS feestelijk de deuren van zijn nieuwe fitnessclub op de site van het Slachthuis in de Kapucijnenvoer in Leuven. JIMS wil fitness voor iedereen én voor ieders portemonnee toegankelijk maken. Voor de gelegenheid neemt meervoudig Belgisch kampioen Cédric Van Branteghem het in een fietswedstrijd op tegen de snelste fietsers van de club.

Finale op zaterdag 23 oktober
“Omdat Cédric sowieso sneller loopt dan om het even welke loopband, en omdat we alle deelnemers een kans willen bieden een overwinning in de wacht te slepen, organiseren we deze fietswedstrijd”, legt oprichter Francis Ottevaere uit. “Iedereen is welkom hieraan deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen gewoon binnenspringen in onze club. Op zaterdag 23 oktober nodigen we iedereen uit voor de kwalificatierondes. De vijf snelsten fietsen om 17 uur de finale tegen Cédric van Branteghem. De winnaar krijgt een jaarabonnement bij JIMS cadeau.”

Agenda
Zaterdag 23 oktober: kwalificatierondes van 10u00 tot en met 16u30. Finale met Cédric Van Branteghem om 17u00. Adres: JIMS Fitness, Kapucijnenvoer 112, 3000 Leuven (naast Aldi)

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.